rum 21

Vackra Rum21

Inredningsbutiken Rum21 har öppnat en inspirerande designbutik i Göteborg. Här utgör de vita, kaklade väggarna en vacker fond för alla moderna designklassiker.

Den populära designbutiken Rum21 säljer samtida design, främst på nätet, sedan 1999, men slog förra året upp portarna till en fysisk butik i Göteborg. Rum21 tog hjälp av stylisten Johanna Bradford, även kallad Tant Johanna, och keramiken är ett självklart inslag i den vackra lokalen. Här kan du inspireras av det vita, kvadratiska kaklet som utgör den perfekta bakgrunden till butikens utbud som till stor del består av moderna klassiker och känd skandinavisk design.

Vi vill komma närmare våra kunder och låta dem provsitta och botanisera i vårt produktsortiment på nära håll. En butik i centrala Göteborg ger oss helt nya förutsättningar att serva våra kunder. Vi upplever en snabbt växande efterfrågan och ett stort intresse för inredning i Göteborg. Vi vill med vår nyöppnade butik erbjuda göteborgarna ”en liten del av Danmark”, säger Malin Hultqvist, verksamhetschef på Rum21.

De kaklade väggarna kommunicerar Rum21s gedigna och högkvalitativa varumärke samtidigt som den låter produkterna träda fram och spela huvudrollen i butiken. Butiken, som ligger på Kyrkogatan, är fylld av möbler, belysning, inredningsdetaljer och massvis med inspiration.

Text: Hedvig Andersson Foto: Alice Johnsson.

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera