Vinn en resa!

Nu lanseras BKRs nysatsning av magasinet Lera online där du får inspiration inom kakel och klinker genom spännande möten och projekt från hela världen. Här presenteras även trender från kakelmässorna och nyheter från arkitekturens och keramikens underbara värld. Dessutom blir allt material nu mer aktuellt och lättillgängligt.

I och med lanseringen anordnar vi en tävling där du kan vinna en resa till Cersaie-mässan i Bologna i september, full av spännande kakel- och klinkernyheter. För att vara med och tävla krävs att du arbetar inom områdena arkitektur eller design.

Fråga: Vem är arkitekten bakom Onagawa stationen?

Skriv ditt svar i ämnesraden, samt en motivering på max 20 ord varför just du ska vinna en resa till Cersaie i Bologna och skicka ditt svar till lera@chiffer.se. Sista datumet att tävla är den 30e april 2016. Vinnaren kommer att meddelas senast den 15e maj 2016, lycka till!

 

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera