Lera 1/2015

Läs Lera nummer 1 2015 här

StartMall_ 2_mediumLera 115_2015Vi har vandrat på Tullgarns slott som rymmer en fantastisk holländsk kakelskatt. Här kan du tillbringa mycket tid med att se på detaljer och avgöra vilket år kaklet är ifrån.

Styla Trampoli använder ”Story Telling” där varje inredning de skapar, berättar en historia. På Stora Hotellet i Umeå har de lyckats bevara en hundraårig historia, med den gamla sjömanskänslan som fanns i de ursprungliga väggarna. I köket sitter klassiskt Delfinspirerat mönster som mycket väl skulle kunna ha skeppats från Holland till Umeå under hotellets storhetstid.

Vill du prenumerera på inspirationsmagasinet Lera
kostnadsfritt och få ett digitalt nyhetsbrev?

Ja tack, jag vill prenumerera

Få en gratis prenumeration på inspirationsmagasinet Lera och ett digitalt nyhetsbrev!

Ja tack, jag vill prenumerera