Kakelkollektion av Story Tiles

Asiatiska skatter

Holländska Story Tiles har tagit fram tre kakelkollektioner som bygger på olika teman. ”A Golden Age Encounter” görs i samarbete med Nederländska Riksmuseet där motiven är befintliga och okända djur som sammanförts med gamla holländska sagor.  ”A paper world” är en drömvärld i papper, som det lekfulla konfettimotivet ”Under the umbrella”. ”Asian Treasures” sammanför den asiatiska och holländska keramiktraditionen och resultatet är klassiska och romantiska bilder på en blommande trädgård.

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera