Chapel on the Hill i Forestin-Teesdale

Kaklad semester

Schweiziska Evolution Design har restaurerat ett kapell från 1880-talet i den lilla byn Forestin-Teesdale, Storbritannien. Arkitekterna var måna om att ta tillvara den mycket nedgångna byggnaden, restaurera fönster och behålla de karaktäristiska takbjälkarna. Där det inte varit möjligt att restaurera har man valt gedigna material, och här har keramiken fått spela en viktig roll. I det öppna köket pryder ett mönstrat, blåvitt kakel den ena väggen och golvet här är klätt i stora, ljusbeige plattor. Chapel on the Hill går att hyra som semesterboende.

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera