Onza av Mut Design i samarbete med Harmony/Peronda

Chokladdoftande kakel

Mut Design har i samarbete med Harmony/Peronda tagit fram kollektionen Onza där både textur och sättet keramiken smälts ner på under värme påminner en hel del om en chokladkaka. Plattorna passar alla typer av utrymmen och kommer i tre färgställningar, grått, orange och vitt för att väcka olika känslor.

Kollektionen består av tre modeller, en kvadrat, en rektangel och en större kvadrat. Alla plattor har osynliga fogar vilket skapar oändliga kombinationsmöjligheter när de sätts samman. Man kan välja att lägga en form repetitivt eller experimentera fram ett mönster med olika former, bara fantasin sätter gränsen med andra ord!

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera