Point Supreme står bakom lägenheten Nadja Apartment i Aten

Effektfull kaklad interiör

Nadja Apartment i Aten är en färgstark uppvisning i keramikens mångsidighet.

Point Supreme står bakom den uppseendeväckande lägenheten som med all önskvärd tydlighet illustrerar hur väl lämpade kakel, klinker och mosaik är för att skapa visuella effekter. Arkitekterna har hämtat inspiration från det sena 1900-talets postmodernism och låtit köket prydas av ett turkost mosaikgolv medan ett gul-grönmönstrat vardagsrumsgolv följer på ett smalt fält triangulära, svartvita plattor. Himmelsblå keramik med vita fogar pryder tillsammans med matta terrakottaplattor delar av övervåningen och området kring trappan.

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera