Lera 4/2016

Läs nya numret här.
lera416

I årets sista nummer av Lera har vi besökt den ädelstensinspirerade tillbyggnaden på konstmuseet The Ringling i Florida och dykt med huvudet före ner i den italienska designhistorien i Milanos nya Aesop-butik.

Vi har pratat storytelling och nostalgi med Erik Nissen Johansen, grundare av arkitektkontoret Stylt Trampoli och stylisten Tina Hellberg har tolkat den mjuka minimalismen där keramiken har en given roll.

Arkitekten Sofia Tjernström har kartlagt den svenska keramiktraditionen – som nått långt utanför landets gränser och hälsokost-restaurangen Shot i London är en uppvisning i keramikens flexibilitet och möjligheter.

 

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera