BKR-El-Mama&LaPapa

Kontrastrikt i Barcelona

El Equipo Creativo har invigt en ny uppseendeväckande restaurang i Barcelona.

BKR-El-Equipo-CrativoEl Mama & La Papa – ny restaurang i Barcelona

El Equipo Creativo med bas i Spanien gillar att arbeta med keramik. Deras Blue Wave Cocktail bar fick internationell uppmärksamhet för några år sedan. Nu är de tillbaka med ytterligare en bar där keramiken fått spela en betydande roll. Restaurangen El Mama & La Papa, även den i Barcelona, är inhyst i en industrilokal och man har velat skapa effekter med materialmöten. Här möter det svartvita, mönstrade mosaikgolvet trä och tegel, växtlighet, rödmålad metall och tunga textilier i explosiva materialmöten och ett fyrverkeri av intryck.

Fler aktuella nyheter hittar du här.

Vill du prenumerera på inspirationsmagasinet Lera
kostnadsfritt och få ett digitalt nyhetsbrev?

Ja tack, jag vill prenumerera

Få en gratis prenumeration på inspirationsmagasinet Lera och ett digitalt nyhetsbrev!

Ja tack, jag vill prenumerera