BKR-Tonchin-NewYork-Carpenter&Mason.

Havsblå ramenrestaurang

Matta, blå plattor står i centrum för en avskalad och Japan-inspirerad interiör på en ramenrestaurang i New York.

BKR-Tonchin-NewYork
Blått kakel sätter tonen

Tonchin New York är en ramenrestaurang på Manhattan inredd av Carpenter & Mason. Inspiration har hämtats från traditionella japanska textilier, färger och tekniker, med en känsla av lekfullhet. Indigoblått är huvudkulör och syns på allt från kakel till väggarnas geometriska mönster, porslin och meny. De kvadratiska, matta blå plattorna klär bland annat halva väggarna i delar av restaurangen samt bardisken. Rektangulära vita kakelplattor markerar bardelen och köket. Inslag av trä, bland annat i bordsytorna, skapar värme i en interiör som i övrigt präglas av djupa kulörer och keramik.

BKR-Tonchin-restaurangBKR-Tonchin-NewYork-restaurangFler aktuella nyheter hittar du här.

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera