BKR-Amos-and-Amos

Kaklat i öppet landskap

Kaklad disk sätter prägel på hos digital byrå i Göteborg inredd av Londonkontoret Amos and Amos.

BKR-KONTOR-Amos-and-AmosKaklat i öppet landskap

Londonkontoret Amos and Amos, som drivs av det gifta paret Jaki and Darryl Amos, har inrett den digitala byrån AKQAs Göteborgskontor. Kontoret är inhyst i en industrilokal på Lindholmen. Man har velat plocka upp designelement från den svenska arkitekturen i interiören. Inspirationen till de svarta väggarna hittade arkitekterna exempelvis i moderna, svarta kuststugor. Man valde en öppen planlösning för att låta den industriella lokalen med sin generösa takhöjd och stora fönster komma till sin rätt. Där det var nödvändigt att skapa rumsligheter gjordes detta med glasväggar. Och en halvvägg i vitt kakel som blir ett blickfång i rummet.BKR-Amos-and-Amos-KONTOR-GOTEBORG

Fler aktuella nyheter hittar du här.

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera