Publishingpriset till Lera!

För andra året i rad tog tidningen Lera hem segern i Publishingpriset.

När Publishingpriset delades ut den 7 november på Berns i Stockholm tog Lera hem segern i kategorin Medlemstidningar bransch. Juryns motivering löd: ”För fina uppslag, roliga texter, bra typografi och superbt tryck.”

Om tidningen Lera

Arkitekturtidningen Lera ges ut av Byggkeramikrådet med syfte att illustrera det keramiska materialets kvaliteter och givna plats inom samtida arkitektur och inredning. Magasinet når ungefär 14,000 arkitekter, byggherrar och kakelåterförsäljare och lyfter fram spännande keramiska projekt världen över. Läs tidningen Lera här.

StartMall_-Lera_nummer_4_2017

Vill du prenumerera på inspirationsmagasinet Lera
kostnadsfritt och få ett digitalt nyhetsbrev?

Ja tack, jag vill prenumerera

Få en gratis prenumeration på inspirationsmagasinet Lera och ett digitalt nyhetsbrev!

Ja tack, jag vill prenumerera