Materialmöten på nyskapande hotell

Keramiskt golv knyter ihop storslagen innergård på The Eliza Jane, ett hotell med fascinerade historia.

The Eliza Jane är ett nyskapande New Orleans-hotell där man hyllar byggnadens förflutna. Hotellnamnet kommer från den första kvinnliga tidningsutgivaren i USA som stod bakom The Daily Picayune, vilket är ett av företagen som tidigare huserade i lokalerna. Bakom inredningen står New York-byrån Stonehill Taylor. Rummen på bottenvåningen samlas kring en 2000 kvadratmeter stor innergård. Där möter ett storslaget keramikgolv i hexagonformade plattor gästerna som checkar in. Väl uttänkt med golvets keramik i samma dova grå kulör som väggen.

Fler aktuella nyheter här.

Vill du prenumerera på inspirationsmagasinet Lera
kostnadsfritt och få ett digitalt nyhetsbrev?

Ja tack, jag vill prenumerera

Få en gratis prenumeration på inspirationsmagasinet Lera och ett digitalt nyhetsbrev!

Ja tack, jag vill prenumerera