Materialmöten på nyskapande hotell

Keramiskt golv knyter ihop storslagen innergård på The Eliza Jane, ett hotell med fascinerade historia.

The Eliza Jane är ett nyskapande New Orleans-hotell där man hyllar byggnadens förflutna. Hotellnamnet kommer från den första kvinnliga tidningsutgivaren i USA som stod bakom The Daily Picayune, vilket är ett av företagen som tidigare huserade i lokalerna. Bakom inredningen står New York-byrån Stonehill Taylor. Rummen på bottenvåningen samlas kring en 2000 kvadratmeter stor innergård. Där möter ett storslaget keramikgolv i hexagonformade plattor gästerna som checkar in. Väl uttänkt med golvets keramik i samma dova grå kulör som väggen.

Fler aktuella nyheter här.

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera