Jubileumsbokasin!

Läs Leras jubileumsbokasin här.

Byggkeramikrådets 30-årsjubileum uppmärksammas med ett fullspäckat bokasin med den bästa keramiska arkitekturen, inredningen och designen från hela världen.

2019 firar Byggkeramikrådet 30 år. Detta uppmärksammas med ett fullspäckat jubileumsnummer av magasinet Lera. Här besöker vi den bästa keramiska arkitekturen, inredningen och designen från de senaste åren och möter bland andra Thomas Sandell, Gert Wingårdh och Joyn Studio.

Vi träffar kakeltillverkare, plattsättare, konstnärer och kreatörer – alla med en passion för det keramiska materialet. På Kakelmakeriet i Askersund får vi följa den småskaliga produktionen av projektspecifika plattor och vi pratar framtidens keramik med den multinationella tillverkaren Atlas Concorde.

Stylisterna Tina Hellberg och Josefin Tolstoy trendspanar och utforskar det keramiska materialets möjligheter att å ena sidan smälta in i en organisk färgskala och kontext, å andra sidan inta helt nya skepnader.

Dessutom – de snyggast restaurangerna, roligaste barerna, stiligaste hotellen och mest iögonfallande museerna. Och mängder av inspiration och nyheter.

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera