Barnklädesbutik med badtema

Det chica barnklädesmärket Carrement Beau i Paris har en simhallsinspirerad interiör i vitt kakel och pastell.

Kaklad barnklädesbutik i Paris

I den anrika varuhuset Galeries Lafayette i Paris nionde arrondissemang har barnklädesmärket Carrement Beau sin första Paris-butik. Att kliva in i den lekfulla butiken är som att dyka ner i en pool. De kaklade väggarna slutar i ögonhöjd och strax ovanför huvudet skapar persikofärgade ledstänger illusionen av stegar.

Djupblå ytor och kaklade kuber lyfter delar av kollektionerna som släpps två gånger per år och är indelade i tre teman: vardag, fest och hemmakläder. Precis som kläderna ska butiksinredningen andas både enkelhet och elegans.

Inspireras av fler butiker i keramik här.

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera