Plattform 2 2020

Läs Plattform nr 2 2020 här.

Plattform 2 2020

Extra fokus på arbetsmiljö och hälsa. Ny applikation för en enklare vardag. Spännande möte med ung egenföretagare och teknisk genomgång av fall i våtutrymmen. Det och mycket mer i vårt senaste nummer av Plattform!

I årets andra nummer av Plattform fokuserar vi extra på hälsa och arbetsmiljö. Vi får massor med smarta tips från arbetsmiljöingenjören Julia Orlöf Juhlin, om hur vi ska arbeta för att hålla oss friska. Vi har också släppt vår efterlängtade app för kvalitetsdokument som gör vardagen för alla plattsättare enklare. Ladda ner appen redan idag!

Vi har besökt plattsättaren Lina Teller som i 30-årsåldern valde att starta eget för att släppa loss kreativiteten ytterligare. Hon har inte ångrat sig en sekund.

Vi får också följa med in i Kungsbackas nya stolthet, det nya badhuset som stod klart i januari 2020. Här har plattsättarna visat prov på enorm noggrannhet och kreativitet. Resultatet är häpnadsväckande.

I teknikskolan går vi igenom hur vi får rätt fall i våtrum, både när det finns en och två brunnar i utrymmet. Vi hjälper dig också att välja rätt verktyg till jobbet.

Vi hälsar också på i en lägenhet vid Odenplan i Stockholm där förråd och en toalett förvandlades till ett fantastiskt badrum, med bastu och många lyxiga detaljer.

Läs det senaste numret av Plattform här!

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera