Lera 2 2020

Läs Lera 2 2020 här!

Nytt nummer av Lera

I det splitter nya numret av Lera får vi bland annat träffa stjärndesignern Patricia Urquiola som ser helt nya användningsområden för keramiska plattor. Följ också med till Kungsbacka och det nya badhuset som fått ett konstnärligt, keramiskt yttre. Vi reser också till Helsingfors för cocktailbaren Bardem. Bland mycket annat såklart!

Lera 2 2020 är verkligen fullspäckad med intressant läsning och fantastiska bilder. I reportaget gör vi nedslag i en tid när keramiska plattor används till så mycket mer än bara badrum och kök. Vi ser inspirerande användning av keramik i möbler, bänkskivor, uteplatser och integrerade funktioner.

Stylisten Josefin Tolstoy fascineras av naturens och höstens färgprakt och nyanser. Inspirationen hämtas från skogens trolska och mystiska atmosfär, med fingrarna i jorden och blicken riktad mot skyn.

Läs tidigare nummer av Lera här.

 

 

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera