Följ oss även på Instagram!

Byggkeramikrådet finns också på Instagram. Här delar vi med oss av inspirerande bilder från de mest innovativa projekten, visar keramiken som är finast just nu och ger praktiska och värdefulla tips. Följ med oss!

Ni har väl inte missat att vi finns på Instagram? Vi tittar in hos de mest spännande och innovativa arkitektprojekten och delar med oss av intressanta personer i branschen, besöker barer och restauranger där byggkeramiken får står i fokus och njuter av vackra färgfyllda bilder. Magasinet Leras stylist Josefin Tolstoy ger värdefulla trendspaningar på keramiken som är hetast just nu och så bjuds det på artiklar från Byggkeramikrådets tidskrifter Lera och Plattform. Kontot heter @byggkeramikrådet. Följ oss så ses vi även där!

 

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera