Plattform 1 2021

Läs Plattform nr 1 2021 här.

Extra fokus på utomhusprojekt och uppdaterade branschregler. Teknisk genomgång av klinker på entrétrappan och besök i Lofsdalen. Det och mycket mer i senaste numret av Plattform!

I årets första nummer av Plattform är våren på ingång. Gasellredaktören Caroline Åkerlund ger tips kring hur man får sitt företag att växa och vi tittar närmare på de nya uppdaterade branschreglerna.

Vi besöker plattsättaren Chennet Landström som driver ett företag med nio anställda i populära orten Lofsdalen. I fjällstugorna fyller keramiken både en funktionell betydelse och ger en visuell effekt.

Vi tittar också in i radhusbygget i Täby utanför Stockholm där 69 högkvalitativa hus byggs under tidspress. Att få ihop det kräver stor erfarenhet och ett väloljat och effektivt maskineri.

I teknikskolan lär vi oss viktiga tips kring hur lägger klinker på utomhustrappan. Rätt material och teknik är viktiga ingredienser.

Vi hälsar också på i en villa i Helsingborg där keramiken får ta plats både på balkonger och terrass. Att använda keramik ute har blivit inne.

Läs det senaste numret av Plattform här!

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera