Följ oss även på Pinterest!

Byggkeramikrådet finns även på Pinterest. Vi har samlat ihop de finaste bilderna från våra tidningar Lera och Plattform och delar med oss av de mest spännande arkitektprojekten. Inspiration, tips och designglädje i en härlig blandning.

Behöver du inspiration till en kommande kakelrenovering eller längtar du efter fina designbilder? Sök efter Byggkeramikrådet på Pinterest så får du allt det plus tips om restauranger, caféer och offentliga miljöer där byggkeramik används på innovativa och estetiskt tilltalande sätt – världen över. Här nedan besöker vi hotell The Eliza Jane i New Orleans, tittar närmare på Casalgrande Padanas kollektion Limpha och på Ceramica Bardellis färgsprakande kollektion Soda. Följ med!

Keramiska golv på The Eliza Jane. Ett storslaget vackert designhotell i New Orleans.

Casalgrande Padanas kollektion Limpha är skapad av bioaktiv keramik.

Ceramica Bardellis kollektion Soda har tagits fram tillsammans med designern Daria Zinovatnaya.

Läs mer
Kaklat i Helsinfors
Personligt i Köpenhamn

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera