Bassänger i keramik som bord

Ett bord behöver inte bara se ut som ett bord. När Alva design lekfullt och nyskapande formger en av våra vanligaste möbler kommer inspirationen från vatten, milda färgnyanser och skvalpande kaklade bassänger.

Brasilianska Alva design har gjort en möbelkollektion i keramik som hämtar inspiration från simbassänger. Kollektionen Piscinas består av fem bord i varierande storlekar i pastelliga toner av blått, rosa och beige och med finurliga förvaringsmöjligheter och nivåskillnader.

Läs mer
Möbler i mosaik
Keramikens dekorativa potential

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera