Kakel med nya dimensioner

Kakel i badrummet kan användas till så mycket mer än att bara skydda mot fukt. Nya dimensioner på plattorna skapar 3D-effekter och speglar ljuset på lekfulla vis. Ett resultat som både blir praktiskt och modernt stilfullt.

Vid sidan om träimitationer och mycket djärva mönster blir det allt vanligare med keramik i olika intressanta former och strukturer. 3D-kakel skapar komplexa ytor med en futuristisk och samtidigt lyxig känsla. De nya dimensionerna på väggarna fångar verkligen ögat och leker med ljus och skuggor på ett annorlunda sätt. På bilden ser vi hur plattorna från tillverkaren Dune Cermamica blir en levande fond till badkaret.

Läs mer
Skräddarsytt badrum
Badrum ut och in

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera