Keramik som skapar rummet

Det är verkligen inte lätt att välja kakel bland alla färger, former, mönster och storlekar. Byggkeramik skapar en oändlig mängd olika utryck och förändrar ett rum snabbt och stilfullt. Här tittar vi närmare på plattor med digitaltryck.

När du vill ha en vackert vit och stilren kakelvägg lyfter några utvalda mönstrade plattor känslan från enkelt klassisk till kreativ och personlig. Vi inspireras av kakelserien Genesi från italienska Terratinta som består både av digitaltryckta plattor och mindre delar som skapar en färgrik bård. Valet är ditt och de olika stilarna många.

Läs mer
Trendspaning
Pastellfärgat kakel

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera