Lera 1 2021

Läs Lera 1 2021 här

I det alldeles nya numret av Lera tittar vi närmare på Tommy Myllymäkis stjärnkrog Aira där arkitekten Jonas Bohlin fått fria händer att skapa en storslagen helhet. Vi hälsar också på Cecilia Kraitz, keramikern vars plattor pryder bardisken på just Aira och så undersöker vi keramikens livscykel och dess klimatfotspår. Allt detta plus så mycket mer!

Lera 1 2021 är fullmatad av läsning och inspirerande bilder från både svenska och utländska designprojekt. Naturnära kulörer är en av årets starkaste trender och vi tittar närmare på fyra interiörer där man använt sig av just dessa nyanser.

Stylisten Josefin Tolstoy utforskar kraften i former och strukturer och framhäver det genuint vackra med färgen vit och konstnärsduon Hanna Westin Skogh och Emelie Solklippa har skapat en storslagen fasadutsmyckning på ett bostadshus i Järfälla utanför Stockholm. Detaljrika djur- och naturmotiv har fått ge nytt liv och välkommen färg till byggnaden. Trevlig läsning!

Läs tidigare nummer av Lera här.

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera