Plattform 2/21

Läs Plattform nr 2 2021 här

Vi hälsar på i köket med stilrena storformatsplattor i Lund, tittar närmare på fasadrenoveringen av skyskrapan Kronprinsen i Malmö och har en genomgång av kuvertskärning i våtrum. Det och mycket mer i senaste numret av Plattform!

Årets andra nummer av Plattform är fullmatad med nyttigt innehåll. Skatteexperten berättar om avdragen du får göra kring din tjänstebil och vi går igenom elgenomföring i våtrum.

Vi hälsar på plattsättaren Kenneth Johansson som flyttade till Åland för att driva sitt företag. Idag stortrivs han med att vara nära naturen och arbetar med allt ifrån stora projekt till privata badrum.

Vi tittar också in i köket i Lund där Årets Plattsättare Björn Bäckström använt sig av storformatsplattor och så åker vi till Hultsfred för att se hur det går till att skapa de kaklade fasadelement som sedan monteras upp på skyskrapan Kronprinsen i Malmö.

I Teknikskolan tittar vi närmare på kuvertskärning – ett sätt att kunna använda storformatsplattor och en vanlig golvbrunn i ett golvfall.

Det och mycket mer i senaste numret av Plattform. Trevlig läsning!

Läs mer från Plattform 2/21 här

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera