Flygfärdig terrakotta

Estetiskt tilltalande och samtidigt innovativt konstruerat är en lyckad kombo. Designern Teo Yang har i samarbete med keramiktillverkaren Huguet gjort ett fågelbad som mixar ihop just detta på ett stiligt vis.

Tycker du att det är svårt att hitta ett snyggt fågelbad? Sydkoreanska Teo Yang har i samarbete med den Mallorca-baserade keramiktillverkaren Huguet gjort de här i terrakotta. Ett rör på insidan skickar vatten till det översta badet där pipar låter det rinna ner till det lägre.

Läs mer
Nyanser av grönt
Handgjort på Nationalmuseum

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera