Tre utvalda keramiknyheter!

Pastelliga plattor med maxad mönstermix, framtagna klassiska designmönster som kan kombineras i det oändliga eller klinker i sober grå nyans som påminner om Ölands vackra kalksten. Vi har valt ut några svenska keramiknyheter som utmärker sig just nu.

Bland Svenska Kakels nyheter finns den supersnygga kollektionen One. Med en färgstark och geometrisk design i antingen rosa och rostiga toner, pastelligt blågrått, stramt svartvitt eller maxat grönt, rött, blått och beige blir plattorna garanterat ett blickfång.

 

 

Svenska Kakels kollektion One är härligt mönstrad och färgglad.

 

Bricmate har i samarbete med Note Design Studio uppdaterat fyra av designern Stig Lindbergs klassiska mönster och producerat granitkeramikplattor som kan användas på alla tänkbara vis. Varje platta finns i brunt, gult och blått och alla mönster och nyanser går att kombinera. Tillsammans skapar de en sammanhållen och stilrent snygg inredningskänsla.

Plattor från Bricmate och Note Design Studios kollektion med framtagna mönster från svenska designern Stig Lindberg.

 

Den omtyckta serien Kalk från Konradssons Kakel utökas nu med en varmgrå nyans inspirerad av den Öländska naturen. Kulören har fått namnet Classic och plattan är en klinker i granitkeramik med kalkstenskänsla. Formaten är 15×15, 30×30, 30×60, 60×60 och 60×120 cm och förutom nyansen Classic finns sedan tidigare Kalk Grey och Kalk Red.

I serien Kalk från Konradssons Kakel finns nu plattan Classic, inspirerad från den Öländska kalkstenen.

Läs mer
Vårens vackraste kollektioner
Årets keramiktrender

 

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera