Plattform 1/22

Läs Plattform nr 1 2022 här

Vi hälsar på i Västervik där flytande villor byggs, besöker ett badrum i Helsingborg där storformatsplattor flyttat upp i taket och i Teknikskolan tittar vi närmare på Riktlinjer för att mäta golvlutning i våtrum. Det och mycket mer i senaste numret av Plattform!

2022 års första nummer av Plattform är äntligen här! Försäkringsexperten reder ut varför det är viktigt att vara korrekt försäkrad under hela sin arbetsdag och så går vi igenom tröskel i liv med vägg.

Vidare hälsar vi på plattsättaren Lotta Wernmark som arbetar med service och besiktning på Em Plattsättning. Ett jobb som är lika mycket problemlösning som psykologi.

Vi hälsar också på Indir Velic som skapat ett badrum i Helsingborg där storformatsplattor monterats i taket i duschen, ett arbetsmoment som krävde tre personers koncentration och styrka för att få till. Och så besöker vi fabriken i Västervik där Aqua Floating Gropus flytande villor blir till.

I Teknikskolan fördjupar vi oss i våra nya Riktlinjer för att mäta golvlutning i våtrum, riktade till entreprenörer och besiktningsmän som ska kontrollera golvlutningen i våtrum utförda enligt Byggkeramikrådets branschregler.

Det och mycket mer i senaste numret av Plattform. Trevlig läsning!

Läs mer från Plattform 1/22 här

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera