Följ oss på Instagram!

Ni har väl inte missat att Byggkeramikrådet också finns på Instagram! Här delar vi med oss av inspirerande bilder från spännande designprojekt, visar trenderna och keramiken som lyser starkast just nu och ger värdefulla tips. Följ med oss!

Följ oss även på Instagram! På Byggkeramikrådets konto spanar vi in innovativa arkitektprojekt, inspireras av vackra inredningsbilder och pratar med de mest intressanta personerna i branschen. Vi besöker butiker, barer och restauranger där byggkeramiken får står i fokus. Och magasinet Leras stylist Josefin Tolstoy ger värdefulla trendspaningar kring keramiken det pratas om mest just nu och så bjuds det på artiklar från Byggkeramikrådets tidskrifter Lera och Plattform. Kontot heter @byggkeramikrådet. Följ med oss in i vår inspirerande Instagram-värld!

Läs mer
Keramik som inredning
Känsla för komposition

 

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera