Lera 1 2022 ute nu!

Läs Lera 1 2022 här

Äntligen är nya numret av Lera här! Vi besöker poolområdet med sval granitkeramik, inspireras av de stilfullt inredda lägenheterna i Milano och pratar med färg- och designproffset Josephine Akvama Hoffmeyer som står bakom företaget File under Pop. Allt detta plus så mycket mer!

I Lera 1 2022 välkomnar vi sommaren och riktar in oss på keramikens användningsområden i våra utemiljöer. Arkitekten Sofia Tjernström ger en historisk återblick på hur kakel och klinker har använts i stadens offentliga rum och stylisten Josefin Tolstoy skapar miljöer inspirerade av semesterns favoritplatser.

Vi tittar också närmare på fyra interiörer där färg, mönster och det kreativa uttrycket står i fokus och i Form och Teknik reder vi ut hur det går till att använda sig av keramiska skivor vid renovering av en redan befintlig fasad.

Nordisk sval inredning med vackra plattor med naturstenskänsla har det fantastiska poolområdet fått och så pratar vi med den danska designern Josephine Akvama Hoffmeyer, grundare av företaget File under Pop där hon skapar tongivande keramik som syns i hem och projekt över hela världen. Trevlig läsning!

Läs tidigare nummer av Lera här.

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera