Prenumerera nu!

Förutom Lera och Plattform ger Byggkeramikrådet även ut ett fullmatat nyhetsbrev med länkar till inspirerande artiklar från prisbelönta magasinet Lera, unika trendspaningar med hetaste keramiknyheterna och information från branschen. Teckna din egen prenumeration!

Byggkeramikrådets två olika magasin Lera och Plattform är ni många som känner till. Magasinet Lera är fyllt med arkitektoniska projekt, unika trendspaningar av stylisten Josefin Tolstoy och de hetaste keramiknyheterna. I tidningen Plattform besöker vi Sveriges mest intressantaste byggen, pratar med profiler inom branschen och får viktig information i den återkommande teknikskolan. Förutom dessa två titlar kan du även prenumerera på Byggkeramikrådets nyhetsbrev som mejlas ut sex gånger per år. Här bjuds det på länkar till de mest aktuella artiklarna, poddavsnitten och annat matnyttigt du inte vill missa. Teckna dina egna prenumerationer här! 

Läs mer
Lera nummer 2 ute nu
Plattform nummer 1 2022

Få alla nummer av Lera och/eller Plattform i brevlådan och ett digitalt nyhetsbrev.

Jag vill prenumerera gratis

Teckna en gratis prenumeration på tidningarna Lera och Plattform och vårt digitala nyhetsbrev till arkitekter.

Ja tack, jag vill prenumerera