Höstmöte 2019

Hösten närmar sig och med det är det dags igen för Höstmöte och vi önskar dig varmt välkommen den 24 oktober till Clarion Hotel Post i centrala Göteborg.

Som traditionen är börjar vi med gemensam lunch kl 12.00 varpå PER och KAF har sina respektive föreningsmöten fram till eftermiddagsfikat.

Gemensamt program
Efter kaffepausen har vi i år bytt ut Minimässan till en gemensam programpunkt med Byggkeramikrådet där Ralf Jerad, VD på BKR, berättar om vad som hänt sedan årsmötet och vad som är på gång framöver, för det händer mycket roliga och bra saker.
Det blir också en hel del tekniksnack och Frågor & Svar med TK. Här har du nu chansen att lyfta dina funderingar och diskutera detta med både PER och KAF-gänget tillsammans. Programmet avslutas ca kl 17.00

Middag
Kl 18.30 samlas vi igen för drink i Living Room och därefter en välsmakande 3-rätters middag i Brevsorterarsalen.

Ovanstående program inkl lunch och middag är kostnadsfritt. Anmälan till middagen är bindande*. Kostnaden för dryck och eventuellt hotellrum (hur du bokar, se längst ner i inbjudan) bekostas av deltagarna själva.

Anmäl dig till höstmötet under fliken ”Anmälan höstmöte” senast den 1 oktober!

Om du behöver avboka middagen måste det ske senast 11 oktober, därefter debiteras fullt pris av middagen (525 kr + moms/person).

Varmt Välkommen!

 

 

 

 

 

 

Behöver du tips och råd! Ladda ner användbara dokument i vårt arkiv.

LÄR DIG MER NU