Årsmöte 2019

Varmt och hjärtligt välkommen till huvudstaden i vårskrud och Årsmöte den 23 maj på Clarion Hotel Stockholm på Södermalm i Stockholm. Nu kör vi allt på samma ställe; möte, middag och övernattning för den som behöver.

Vi börjar traditionsenligt med gemensam lunch kl 12:00 varefter PER och KAF har sina respektive föreningsmöten.

Hos PER kommer man detta årsmöte ha ett stort fokus på teknik med godbitar som TK-info/nyheter och en utökad frågestund som leds av TK och BKR m.m.  Ett ypperligt tillfälle att få svar på dina frågor och ta del av mycket annat matnyttigt.

KAF-sidan får deltagarna den senaste branschstatistiken och en inblick i branschens framtidsutsikter av Magnus Johansson från Industrifakta, ett uppskattat återkommande inslag på KAFs möten.  Även Åke Brannestål kommer och han delar med sig av synen på monteringsanvisningar ur ett besiktningsmannaperspektiv. Vi uppmärksammar förstås att KAF fyller 30 år i år!

Efter kaffepausen börjar den gemensamma delen där Byggkeramikrådets VD Ralf Jerad berättar om en del nyheter och vad som hänt på Rådet sedan höstmötet och även vad som är på gång. För femte gången delar KAF ut priset ”Årets plattsättare”.

Fartfylld föreläsning med Thomas Lundqvist

Thomas Lundqvist spännande föreläsning kommer verkligen få dig att vakna till. Han har en vetenskaplig metod som kan få motarbetare till att bli medarbetare.

Låter det omöjligt?

Thomas kommer att lära dig hur du gör det omöjliga möjligt. Thomas är en Sveriges mest uppskattade föreläsare som kommer att bjuda på både aha och haha denna eftermiddag. Han är därtill en av Sveriges mest säljande författare inom ledarskap och utveckling.

Middag

Kl 19.00 samlas vi i ”Living room” på hotellet för drink och därefter avnjuter vi en 3-rätters middag i bankettsalen intill med utsikt över härliga grönområden med Globen i bakgrunden.

Ovanstående program inklusive lunch och middag är kostnadsfritt. Anmälan till middagen är bindande.* Kostnaden för dryck till maten och eventuella hotellrum får deltagarna stå för själva.

Anmäl dig till mötet under fliken ”Anmälan” senast den 23 april!

* Om du behöver avboka middagen måste det ske senast den 10 maj, därefter debiteras full betalning av middagen (525 kr + moms/person).

Varmt välkommen!

 

 

 

 

 

Behöver du tips och råd! Ladda ner användbara dokument i vårt arkiv.

LÄR DIG MER NU