Årsmöte 2018

Varmt välkommen till Årsmöte den 24 maj på Berns salonger vid vackra Berzelii park i centrala Stockholm.

Vi börjar i sedvanlig ordning med gemensam lunch kl 12:00 varefter PER och KAF har sina respektive föreningsmöten.

Hos PER kommer Byggnadsindustrin (BI) att prata medlemsnytta och varför man ska vara med i BI. Willis Towers Watson tillsammans med Gjensidige och Max Matthiessen berättar om de nya medlemsförsäkringarna som tillkommit under våren och PER avslutar sitt möte med nyheter från TK och frågestund. KAF får besök av Magnus Johansson från Industrifakta som visar aktuell branschstatistik och berättar om branschens framtidsutsikter.
Miljöbedömningsföretagen Sunda Hus och Byggvarubedömningen närvarar också och presenterar sina respektive verksamheter.

Efter kaffepausen börjar den gemensamma delen där Byggkeramikrådets  VD Ralf Jerad berättar om en del nyheter och vad som händer på Rådet. KAF delar för fjärde året ut priset ”Årets Plattsättare”. Eftermiddagen avslutar vi med en föreläsning, Omgiven av idioter – kommunikation i världsklass Thomas Eriksson, författaren bakom boken ”Omgiven av idioter.

Kl 18:30 träffas vi i Kantinen/ Bobergs matsal på anrika varuhuset NK (plan 4) för en drink därefter en trerätters middag på samma plats.

Ovanstående program inklusive lunch och middag är kostnadsfritt. Anmälan till middagen är bindande*. Kostnaden för dryck till maten och eventuella rum står deltagarna själva för.

Anmäl dig till mötet under fliken ”Anmälansenast den 19 april!

Behöver du tips och råd! Ladda ner användbara dokument i vårt arkiv.

LÄR DIG MER NU